Sådan downloader du dine købte apps

Hvis du allerede har føjet dit abonnement til din konto, kan du downloade dine apps fra panelet Abonnementer. Hvis en anden har delt et abonnement på et Kaspersky-produkt med dig, kan du også se det i panelet Abonnementer. Du kan downloade den app, som deles med dig, så længe abonnementet er aktivt, og der er ledige pladser.

Vi anbefaler, at du kun bruger de nyeste versioner af vores produkter, og at du fornyer dine abonnementer i tide. Hvis du har brug for at downloade en af de tidligere versioner af appen, og dit abonnement ikke giver mulighed for at gøre dette, bedes du kontakte kundeservice for at få hjælp.

Sådan downloader du din købte app:

1. Gå til afsnittet Abonnementer.
  2. Klik på det relevante abonnement.
  3. Klik på knappen Hent.
  4. Bekræft standarddownloadmuligheden.

I Andre downloads kan du også finde andre tilgængelige downloadmuligheder, for eksempel en QR-kode eller et link, der kan sendes til din e-mail.

Hvis du downloader en app til en tablet, der bruger iOS, får du et prompt til at downloade in softwarepakke til Mac i stedet for at klikke linket til App Store. Det er fordi Safari browserens standardindstillinger viser den stationære side og ikke mobilsiden. Du kan slå denne mulighed fra i dine browserindstillinger eller klikke Andre downloads og derefter Download i App Store.

Hvis appen ikke kan downloades, kan der være flere årsager til det:

Hvis abonnementet ikke er aktiveret efter fornyelsen, er det nødvendigt at tilføje abonnementsaktiveringskoden igen på My Kaspersky-portalen eller i selve appen.

Kaspersky-apps til Android er ikke tilgængelige i Kina på grund af lokal lovgivning.

Appen Kaspersky VPN Secure Connection kan ikke deles. Kun abonnementsindehaveren kan bruge sikre forbindelser. Hvis du er abonnementsindehaver og ikke kan finde Kaspersky VPN Secure Connection i panelet Abonnementer, har du sandsynligvis registreret det med en anden e-mail. Du kan kontakte kundeservice for at gendanne dit abonnement og knytte Kaspersky VPN Secure Connection til din konto.

Du kan købe et separat abonnement på Kaspersky VPN Secure Connection og knytte det til din konto.

Se også

Sådan tilsluttes en enhed til portalen

Sådan føjer du manuelt et abonnement til din konto