Gekochte programma's downloaden

Als je al je abonnement aan je account hebt toegevoegd, kun je de apps downloaden via het Abonnementenpaneel. Als iemand een abonnement op een Kaspersky product met je gedeeld heeft, zie je dat ook in je Abonnementenpaneel . Je kunt de app, die met je gedeeld wordt, downloaden zolang het abonnement actief is en er lege plekken zijn.

We raden aan alleen de nieuwste versies van onze producten te gebruiken en je abonnementen op tijd te vernieuwen. Als je een van de vorige versies van de app moet downloaden en je abonnement dit niet staat toe staat, neem contact op met de Klantenondersteuning voor hulp.

Zo download je de gekochte app:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik op de gewenste abonnement.
  3. Klik op de knop Downloaden.
  4. Bevestig de standaard downloadoptie.

In Andere downloads vind je ook andere downloadopties, zoals een QR-code of een koppeling om je een e-mail te sturen.

Als je een app downloadt voor een tablet met iOS, wordt je gevraagd een softwarepakket voor Mac te downloaden in plaats van op de link naar de App Store te klikken. Dit komt omdat de standaard Safari-browserinstellingen de desktopversie van de site weergeven, niet de mobiele versie. Je kunt deze optie uitschakelen in je browserinstellingen of klik Andere downloads en vervolgens Downloaden in de App Store.

Als de app niet gedownload kan worden, kan dat verschillende oorzaken hebben:

Als het abonnement na verlenging niet geactiveerd is, moet de activeringscode van het abonnement opnieuw worden toegevoegd op de My Kaspersky portaal of in de app zelf.

Kaspersky-apps voor Android zijn niet beschikbaar in China vanwege lokale wetgeving.

Kaspersky VPN Secure Connection app kan niet gedeeld worden. Alleen de eigenaar van een abonnement kan de beveiligde verbindingsfunctie gebruiken. Als je een abonnementseigenaar bent en je vindt Kaspersky VPN Secure Connection niet in je Abonnementenpaneel, dan heb je het waarschijnlijk met een ander E-mail geregistreerd. Je kunt contact opnemen met de Klantenondersteuningom je abonnement te herstellen en Kaspersky VPN Secure Connection aan je account te koppelen.

Je kunt een apart abonnement kopen voor Kaspersky VPN Secure Connection en dat aan je account koppelen.

Raadpleeg ook

Een apparaat verbinden met je account

Een abonnement handmatig toevoegen aan je account