Ladda ner dina köpta appar

Om du redan har lagt till prenumerationen till ditt konto kan du ladda ner apparna från panelen Prenumerationer. Om någon har delat en prenumeration på en Kaspersky-produkt med dig, kommer den även att visas på panelen Prenumerationer. Du kan ladda ner appen som delas med dig, så länge prenumerationen är aktiv och har tomma platser.

Vi rekommenderar att endast använda de senaste versionerna av våra produkter och förnya dina prenumerationer i tid. Om du behöver ladda ner en av de tidigare versionerna av appen och din prenumeration inte medger detta, kan du kontakta kundtjänst för att få hjälp.

För att ladda ner din köpta app:

1. Gå till avsnittet Prenumerationer.
  2. Klicka på den prenumeration det gäller.
  3. Klicka på knappen Hämta.
  4. Bekräfta det förvalda nedladdningsalternativet.

I Andra nedladdningar, finns även andra tillgängliga nedladdningsalternativ, till exempel en QR-kod eller länk att skicka till din e-postadress.

Om du laddar ner en app för en surfplatta som kör iOS, kommer du att uppmanas att ladda ner ett mjukvarupaket för Mac istället för att klicka på länken till App Store. Detta beror på att standardinställningarna för Safari-webbläsaren visar datorversionen av webbplatsen, inte mobilversionen. Du kan stänga av det här alternativet i dina webbläsarinställningar eller genom att klicka på Andra nedladdningar och sedan Ladda ner på App Store.

Det kan finnas flera orsaker till varför appen inte kan laddas ner:

Om prenumerationen inte aktiveras efter förnyelse är det nödvändigt att lägga till aktiveringskod för prenumeration igen på My Kaspersky-portalen eller i själva appen.

Kaspersky-appar för Android är inte tillgängliga i Kina på grund av lokal lagstiftning.

Appen Kaspersky VPN Secure Connection kan inte delas. Endast prenumerationsinnehavare kan använda funktionen säker anslutning. Om du är prenumerationsinnehavare och inte kan hitta Kaspersky VPN Secure Connection på panelen Prenumerationer, har du troligtvis registrerat den med en annan e-postadress. Du kan kontakta kundtjänst för att återställa din prenumeration och länka Kaspersky VPN Secure Connection till ditt konto.

Du kan köpa en separat prenumeration för Kaspersky VPN Secure Connection och länka den till ditt konto.

Se även

Ansluta en enhet till ditt konto

Lägg till en prenumeration till ditt konto manuellt