Om de leverede data

22. november 2023

ID 111964

Du kan se oplysninger om de data, der er leveret til Kaspersky under brug af en tidligere version af programmet

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky Password Manager 10.2

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med lovgivningen og gældende Kaspersky-regler. Data overføres via en sikker kanal.

Du kan se listen over data leveret under vilkårene i slutbrugerlicensaftalen (licensaftale) og erklæring om databehandling til markedsføringsformål (markedsføringserklæring) i de tilsvarende juridiske dokumenter.

Du kan se licensaftalen i App Store.

Læs markedsføringserklæringen, og deaktiver afsendelse af data

Du accepterer desuden at give Kaspersky ikke-personlige data ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen.

Ikke-personlige data leveres til Kaspersky til følgende formål:

For at give dig kernefunktionaliteten til den erhvervede rettighedshavers software.

• Oplysninger om softwaren: den fulde version af Softwaren; software-id; softwarelokalisering; softwaregruppe; resultatet af softwareaktiviteten; fejlkode.
  • Oplysninger om brugen af Kaspersky Security Network (KSN): konfigurationsidentifikatoren.
  • id for emnet i softwarehjælpen; linknavn.

Ud over ovenstående oplysninger skal rettighedshaveren modtage og behandle følgende ikke-personlige oplysninger fra din enhed, hvis du logger på webportalen ved hjælp af din Facebook- eller Google-konto:

• Oplysninger om godkendelsen: godkendelseskode modtaget fra identitetsudbyderen; adgangstoken modtaget fra identitetsudbyderen; type data sendt til identitetsudbyderen; Rettighedshaver-ID i identitetsudbyderens system; navn på identitetsudbyderen; URI, som identitetsudbyderens svar sendes til; parametre anmodet fra identitetsudbyderen; id på rettighedshaverens ressource; tokentype; værdi genereret til anmodningsverifikation.

Bemærk: Tilgængeligheden af muligheden for at logge ind med Apple, Google eller Facebook afhænger af dit område. Du kan finde flere oplysninger om restriktioner i Rusland i denne artikel (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

For at forbedre kvaliteten af programmet.

• Oplysninger om brugen af Kaspersky Security Network (KSN): protokollen, der bruges til at udveksle data med KSN; id for KSN-tjenesten, som softwaren har adgang til; dato og tidspunkt, hvor statistikken ophørte med at blive modtaget; antal KSN-forbindelser taget fra cachen; antal anmodninger, som der blev fundet et svar på i den lokale anmodningsdatabase; antal mislykkede KSN-forbindelser; antal mislykkede KSN-transaktioner; midlertidig fordeling af annullerede anmodninger til KSN; midlertidig fordeling af mislykkede KSN-forbindelser; midlertidig fordeling af mislykkede KSN-transaktioner; midlertidig fordeling af vellykkede KSN-forbindelser; midlertidig fordeling af vellykkede KSN-transaktioner; midlertidig fordeling af vellykkede anmodninger til KSN; midlertidig fordeling af anmodninger til KSN, der fik timeout; antal nye KSN-forbindelser; antal mislykkede anmodninger til KSN forårsaget af routingfejl; antal mislykkede anmodninger forårsaget af, at KSN er deaktiveret i softwareindstillingerne; antal mislykkede anmodninger til KSN forårsaget af netværksproblemer; antal vellykkede KSN-forbindelser; antal vellykkede KSN-transaktioner; samlet antal forespørgsler til KSN; dato og tid, hvor statistikken begyndte at blive modtaget.
  • Version af den installerede software; tekst til fejlmeddelelsen; OS-fejlkode; http-anmodningsmetode; tokentype; godkendelsestoken i rettighedsindehaverens tjenester; token TTL; sti til det objekt, der behandles; metode brugt til godkendelse i softwaren; den fulde version af Softwaren; softwareopdaterings-id; oplysninger om implementering af webservice-adgangshåndteringen; type af den installerede software; unikt anmodnings-id til rettighedshaverens tjenester; svarstatus for rettighedsindehaverens tjeneste; fejlkode; linjenummer for kildefilen i undtagelsesbehandleren; protokol-id; samlet varighed af behandling af anmodning; protokolbehandlingsfejltype; kode for fejlkategorien; DNS-adressen til den webtjeneste, der tilgås; varighed af serveradgang; fjernport og IP-adresse for den webtjeneste, der tilgås; webadresse, der behandles; Software-id’er i Firebase.