Kaspersky Security Cloud for Mac

Styre programmet fra kommandolinjen

14. februar 2022

ID 183196

Du kan styre Kaspersky Security Cloud fra kommandolinjen.

Merk: Etter at du har installert oppdateringer for modulene i Kaspersky Security Cloud, er det mulig at versjonen av programklienten på kommandolinjen er forskjellig fra den installerte versjonen av programmet.

Kommandolinjesyntaks:

kav <kommando> <parametere>

Bruk følgende kommando for å vise informasjon om programmets kommandolinjesyntaks:

kav -? | hjelp

Hver kommando har sine egne støttede parametere. Bruk en av følgende kommander for å vise informasjon om syntaksen for en bestemt kommando:

kav <kommando> -?

kav help <kommando>