Користите Потврду идентитета

11. октобар 2023.

ID 257348

Прошири све | Скупи све

Ваша могућност да добијете једнократне лозинке није ограничена на текстуалне поруке. Kaspersky Password Manager такође може да генерише и сачува једнократне лозинке у сефу. Затим их можете користити за услуге које захтевају проверу у два корака.

Једнократне лозинке се могу додати само у мобилну верзију Kaspersky Password Manager апликације тако што ћете очитати QR кôд, додати их ручно или увести записе из Google Authenticator апликације. Када користите услуге са провером у два корака, потребно је да унесете једнократну лозинку сачувану у Kaspersky Password Manager апликацију.

Након додавања једнократне лозинке у сеф, она ће бити генерисана на било ком уређају где је инсталирана Kaspersky Password Manager апликација и повезана са вашим My Kaspersky налогом. Једнократне лозинке се генеришу аутоматски и никада се не понављају, тако да не морате да их памтите.

Кликните на Потврда идентитета у главном прозору апликације како бисте видели листу једнократних лозинки.

Пре него што избришете једнократну лозинку, уверите се да сте онемогућили проверу у два корака за налог или подесили други начин за генерисање једнократних лозинки. У супротном, можете изгубити приступ налогу који је заштићен једнократним лозинкама.

За више информација погледајте Интернет помоћ за мобилне уређаје.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.