Повезивање претплате са My Kaspersky налогом

20. јул 2023.

ID 184151

Уколико сте купили претплату за неограничену верзију Kaspersky VPN Secure Connection док нисте били пријављени на свој My Kaspersky налог или када нисте имали My Kaspersky налог, ваша претплата се сматра „анонимном“. Анонимна претплата је повезана са вашим Google Play налогом, али не и са вашим My Kaspersky налогом. Вашу анонимну претплату можете да повежете са вашим My Kaspersky налогом у било ком тренутку.

Након што се пријавите на My Kaspersky на уређају са неограниченом верзијом Kaspersky VPN Secure Connection, ваша претплата се аутоматски повезује са вашим My Kaspersky налогом. Након тога, можете управљати вашом претплатом и учитати купљену претплату путем My Kaspersky. Сви уређаји који користе ову претплату биће повезани са вашим My Kaspersky налогом.

Када поново учитате анонимну претплату са Kaspersky VPN Secure Connection док сте пријављени на свој My Kaspersky налог, ваша претплата се такође аутоматски повезује са вашим My Kaspersky налогом. Сви уређаји који користе ову претплату биће аутоматски повезани на њу.

Уколико имате анонимну претплату и претплату која је већ повезана са вашим My Kaspersky налогом а пријавите се на ваш My Kaspersky налог са уређаја на којем се налази анонимна претплата, тај уређај ће прећи на претплату која ће бити придружена вашем налогу. Међутим, ваша анонимна претплата је и даље доступна за друге уређаје.

Да ли вам је чланак био од користи?
Шта бисмо могли да урадимо боље?
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.
Хвала вам на повратним информацијама! Помажете нам да постанемо бољи.