Brug af Beskyttelsescenter

14. februar 2022

ID 58281

Beskyttelsescenter er en Kaspersky Security Cloud-funktion, der hjælper dig med at analysere og løse problemer og computersikkerhedstrusler, giver anbefalinger om, hvordan du kan forbedre beskyttelsen af computeren, og leverer de seneste nyheder og specielle tilbud fra Kaspersky.

Åbn beskyttelsescenter

Beskyttelsescenter er opdelt i tre faner:

• Beskyttelse. Under denne fane kan du finde oplysninger om aktive trusler, se status for programdatabaser og finde ud af, om en komponentbeskyttelse er deaktiveret.
  • Anbefalinger. Under denne fane kan du finde anbefalinger, der kan hjælpe dig med at maksimere din computersikkerhed.
  • Nyheder. Under denne fane kan du finde de seneste nyheder og specielle tilbud fra Kaspersky.

For hvert problem eller trussel under fanen Beskyttelse foreslår Kaspersky Security Cloud handlinger, som du kan udføre for at afhjælpe problemet eller truslen. Hvis Kaspersky Security Cloud for eksempel finder inficerede filer på computeren, kan du klikke på Desinficer. Hvis de anti-virusdatabaser, som programmet bruger, er forældede, kan du klikke på Opdater. Du kan løse et problem eller neutralisere en trussel med det samme eller senere.

Løs et problem, eller neutraliser en trussel med det samme

Hvis du lukker Beskyttelsescenter uden at neutralisere farlige trusler, forbliver indikatoren for beskyttelsesstatus i hovedvinduet rød for at minde dig om disse trusler.