Administrer abonnementer

14. februar 2022

ID 58759

Du kan aktivere Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. Du kan finde flere oplysninger om aktivering af Kasperskys programmer på My Kaspersky under My Kaspersky Hjælp.

Hvis du ikke har et abonnement på Kaspersky Security Cloud, eller hvis du bruger en prøveversion af programmet, kan du købe et abonnement.

Køb et abonnement

Du skal forny dit abonnement, hvis det abonnement, der er tilknyttet den aktive nøgle, er udløbet, eller henstandsperioden er udløbet. Når abonnementet udløber, og henstandsperioden er forbi, fortsætter applikationen med at fungere med begrænset funktionalitet (f.eks. er opdateringer og Kaspersky Security Network ikke længere til rådighed). Du kan stadig bruge visse applikationskomponenter og køre virusscanninger, men kun med de anti-virusdatabaser, der blev installeret, inden henstandsperiodens udløb.

Forny dit abonnement

Dit abonnement kan blive forældet. I det tilfælde skal du opdatere statussen af dit abonnement manuelt.

Opdatér abonnementsstatus