Importer passord på iOS

28. november 2023

ID 237347

For øyeblikket er det ingen direkte måte å importere passord fra andre passordbehandlere til Kaspersky Password Manager på iOS-enheter, men du kan omgå denne begrensningen. Du kan for eksempel importere data til Kaspersky Password Manager på en Android-, Mac- eller Windows-enhet, og deretter synkronisere disse dataene med iOS-appen. Kaspersky Password Manager som er installert på alle enhetene dine, må være koblet til den samme My Kaspersky-kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Synkronisere data på tvers av enheter.

Kopier passord fra Apple Keychain

Kopier passordene fra Passord-delen i enhetsinnstillingene og legg dem til i Kaspersky Password Manager.

Importer fra nettleseres passordbehandlere

For øyeblikket kan du ikke importere passord fra nettleseres passordbehandlere direkte til Kaspersky Password Manager, men du kan omgå denne begrensningen:

Importer fra andre passordbehandlere

For øyeblikket kan du ikke importere passord fra andre passordbehandlere direkte til Kaspersky Password Manager, men du kan omgå denne begrensningen ved å bruke en versjon av Kaspersky Password Manager til til stasjonær datamaskin. For å lære hvordan du gjør dette:

Se også

Synkronisere data mellom enheter