Kaspersky Security Cloud for Mac

Om abonnementet

14. februar 2022

ID 74860

Et abonnement for Kaspersky Security Cloud er en kjøpsordre for programmet med bestemte parametre (utløpsdato, antall beskyttede enheter) som gir deg rett til å bruke programmet i henhold til vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Du kan bestille et abonnement for Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. Du kan velge automatisk eller manuell fornyelse av abonnement.

Abonnementet gir deg rett til å:

• Bruk av full funksjonalitet av programmet på en eller flere enheter.
  • Få hjelp fra teknisk støtte.
  • Få oppdateringer.

Abonnementsperioden starter på datoen du først bruker aktiveringskoden. Hvis du har kjøpt et abonnement for bruk av Kaspersky Security Cloud på flere enheter, starter abonnementsperioden første gang du bruker aktiveringskoden.

Hvis du har kjøpt et abonnement med automatisk fornyelse, begynner abonnementsperioden på kjøpstidspunktet.

Når abonnementet er utløpt kan du få en respittperiode for å fornye abonnementet. Programmet vil fungere under respittperioden.

Før du kjøper et abonnement, kan du teste en prøveversjon av Kaspersky Security Cloud helt gratis. Prøveversjonen av Kaspersky Security Cloud har full funksjonalitet i en kort prøveperiode. Etter at prøveperioden utløper, kan du få en respittperiode. I denne perioden fungerer programmet som normalt. Så snart respittperioden er over, deaktiveres alle funksjonene i Kaspersky Security Cloud. Du må kjøpe et abonnement for å kunne fortsette å bruke programmet.

Viktig: Kaspersky Security Cloud sjekker alltid etter kritiske oppdageringer som kreves for å kjøre et program, uavhengig av lisenssstatusen (aktiv, utløpt eller fraværende).