Slik konfigurerer du VPN hos tredjepartsklienter

Du kan bruke Kaspersky VPN Secure Connection på hvilken som helst av enhetene dine hvis det ikke finnes en Kaspersky VPN Secure Connection-app for den, eller hvis du vil bruke tredjepartsklienter.

Tredjepartsklienter er innebygd eller kan installeres på Wi-Fi-rutere for å beskytte alle enhetene dine samtidig. Du kan også konfigurere Kaspersky VPN Secure Connection via tredjepartsklienter på smart-TV-er eller en hvilken som helst annen enhet på Windows, Android, iOS, macOS og Linux.

For å konfigurere en tredjepartsklient eksporter du en VPN-konfigurasjonsfil til My Kaspersky. Denne filen inneholder tilkoblingslegitimasjon for import til enheten du vil konfigurere VPN på.

For øyeblikket kan du bruke Kaspersky VPN Secure Connection via OpenVPN- eller WireGuard-protokollen på én enhet.

Slik konfigurerer du en OpenVPN-klient

Slik konfigurerer du OpenVPN Connect-appen på en Android-enhet

Slik konfigurerer du en WireGuard-klient